Etiqueta: terra alta
-
Clos Galena és el somni fet realitat dels seus fundadors Miquel Pérez i Merche Dalmau, apassionats del món del vi i de la comarca del Priorat. A finals dels anys 90, van construir un celler sostenible i ecològic , tota una aposta innovadora al poble d’ El Molar dins de la DOQ Priorat, una de les denominacions d’origen més importants Més informació...
-
: 10:00 - 20:00Dl10:00 - 20:00Dt10:00 - 20:00Dc10:00 - 20:00Dj10:00 - 20:00Dv10:00 - 20:00Ds10:00 - 20:00Dg10:00 - 13:30El Celler Josep Vicens és el resultat d’una llarga tradició familiar de pagesos que, des de finals del segle XIX, ha treballat terres de propietat i elaborat vins a Gandesa. Actualment, hi té al capdavant la 4a i la 5a generació, que han engegat canvis importants al projecte. Al 2001 van començar a embotellar vins sota l’empara de la DO Més informació...
-
: 08:00 - 14:00Dl08:00 - 14:00Dt08:00 - 14:00Dc08:00 - 14:00Dj08:00 - 14:00Dv08:00 - 14:00DsTancatDgTancatUnió és una cooperativa de segon grau que treballa per a millorar les condicions de vida dels agricultors i fomentar la sostenibilitat del sector agrari. Elaborem fruits secs, olis d’oliva verge extra i vins que són fruit de l’esforç i el compromís de milers de famílies d’agricultors. Durant més de 75 anys hem mantingut intacte el nostre compromís amb l’entorn Més informació...
-
: 09:00 - 17:00Dl09:00 - 17:00Dt09:00 - 17:00Dc09:00 - 17:00Dj09:00 - 17:00Dv09:00 - 17:00DsTancatDgTancatSerra i Barceló és un petit celler que treballa interpretant tres hectàrees de vinyes plantades l’any 40. Vinyes de Garnatxa negra, Garnatxa peluda i Carinyena. La vinificació es fa per separat, amb llargues criances que es porten a terme amb diferents elements: àmfores, ciment, fusta i acer. Més informació...