Etiqueta: Vi
-
: 19:30 - 22:00DlTancatDtTancatDcTancatDj19:30 - 22:00Dv19:30 - 22:00Ds19:30 - 22:00Dg19:30 - 22:00Restaurant situat al centre de Reus. Oferim cuina de proximitat, cuina mediterrània elaborada i de fusió. Tenim embotits ecològics del Pallars al tall i formatges artesans de proximitat. Som vinoteca amb una amplia oferta de vins amb més de 80 referències de vins a copes. Actualment us oferim una oferta gastronòmica pensada en menjar per emportar, i precuinats que us Més informació...
-
La Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca, SCCL és l’hereva i la continuïtat de les dues entitats que hi havia a la població abans de la Guerra Civil. Per una part LA SOCIETAT AGRÍCOLA DE BARBERÀ i d’altra part el SINDICAT AGRÍCOLA DE BARBERÀ, les quals es van fusionar l’any 1934 per prescripció de la Llei de cooperatives. De Més informació...
-
: Obert 24hDl10:30 - 00:00DtObert 24hDcObert 24hDjObert 24hDvObert 24hDsObert 24hDgTancatSom un petit celler familiar situat a la comarca del Priorat. Produïm quatre vins negres del raïm de la nostra propia finca. Vi negre amb DOQ Priorat amb garnatxa i diferents cupatges de carinyena. Més informació...
-
: 10:00 - 13:00Dl09:00 - 19:00Dt09:00 - 19:00Dc09:00 - 19:00Dj09:00 - 19:00Dv09:00 - 19:00Ds10:00 - 13:00Dg10:00 - 13:00Rialla neix de la il·lusió de tres joves emprenedors per transformar la felicitat en forma de vi. Amb aquest nom volem transmetre positivitat i optimisme davant de qualsevol situació. Mirar endavant i no deixar mai de somriure, ja que, si mires la vida amb una rialla, aquesta sempre te la torna. L’essència d’aquesta paraula és la nostra filosofia i la Més informació...
-
: 09:00 - 13:00, 16:30 - 20:00Dl09:00 - 13:0016:30 - 20:00Dt09:00 - 13:0016:30 - 20:00Dc09:00 - 13:0016:30 - 20:00Dj09:00 - 13:0016:30 - 20:00Dv09:00 - 13:0014:30 - 20:00Ds09:00 - 13:0016:30 - 20:00Dg10:00 - 14:00Va ser a principis del segle XX quan es fundaren diverses cooperatives a la Conca de Barberà , les primeres de tot l´Estat Espanyol. El Celler de la Cooperativa de Sarral, obra de Pere Domènech i Roure, és un clar exponent de les edificacions modernistes que es bastiren en aquella época, les anomenades “Catedrals del Vi” per Àngel Guimerà. Així Més informació...
-
: 09:00 - 06:00Dl09:00 - 19:00Dt09:00 - 19:00Dc09:00 - 19:00Dj09:00 - 19:00Dv09:00 - 19:00Ds09:00 - 06:00Dg10:00 - 12:00Celler Arrufí és un celler familiar format per nosaltres, la Sol i l’Esteve, on produïm vi ecològic i vegà de qualitat. Per això tenim la nostra pròpia vinya de cultiu sostenible i ecològic. Per a nosaltres és una manera de vida, i preval el respecte pel nostre entorn . Els nostres vins no únicament són ecològics i vegans, sinó que són de Més informació...
-
La solució a la necessitat de tenir cosa bona al rebost. Satisfer el desig, ara més que mai, amb quelcom exquisit. Gaudeix dels nostres lots, te’ls portem a casa. Vi del Priorat maridat amb fuet i llonganissa d’Hostalets de Balenyà. Més informació...
-
: 09:00 - 20:00Dl09:00 - 20:00Dt09:00 - 20:00Dc09:00 - 20:00Dj09:00 - 20:00Dv09:00 - 20:00Ds09:00 - 20:00Dg10:00 - 19:00Som els germans Cubells i Cubells, i HeriCamps és la nostra empresa familiar agroalimentària Eco Friendly a La Figuera, al Priorat. Som la generació més jove de la família, ens uneix la qualitat i la tradició que vam heretar dels nostres avantpassats; creiem que la sostenibilitat és l’únic camí possible cap al futur. Descobreix el món de pagès amb els Més informació...
-
: 09:00 - 14:00Dl09:00 - 13:0015:00 - 19:00Dt09:00 - 13:0015:00 - 19:00Dc09:00 - 13:0015:00 - 19:00Dj09:00 - 13:0015:00 - 19:00Dv09:00 - 13:0015:00 - 19:00Ds09:00 - 14:00DgTancatVins Algars, és un petit celler familiar amb vinyes pròpies i vins ecològics. Fundat el 1940, està situat a Batea, població de la Terra Alta, zona amb molta tradició vitivinícola. Vins Algars porta diverses generacions elaborant vins. El vi neix a la terra, és per això que al celler es va apostar per cuidar-la al màxim, per respectar la naturalesa Més informació...
-
Xavi Pallejà Català, Reus 1974. Tot i tenir descendència per part de pare a Falset, el meu primer contacte amb la comarca del Priorat fou per exercir els estudis de Viticultura i Enologia. L’any 1996 em vaig fer jove agricultor realitzant la primera inversió al comprar uns costers de vinya vella a la Serra de les Aubagues. Des de llavors Més informació...